Дамските гривни за лятото, които са предназначени за ежедневно носене, са едни от най-търсените в момента. Те масово се предпочитат, тъй като не е нужно да се чака точно определен повод, за да ги носите.

изискана дамска гривнастилна дамска гривна сребърно покритие 925гривна сребърно покритие 925
Всекидневна гривна с марката Сваровски можете да носите винаги, когато излизате на разходка с приятели, на среща през деня, до близкото кафене и др. Закупеното от вас бижу не бива да е твърде масивно и блестящо. Внимавайте с избора си, тъй като от вас зависи колко често ще носите гривната. Разгледайте добре гардероба си и опитайте да съчетаете избора си на бижу с този на дрехите, които най-често носите, излизайки от дома си.

 

гривна сребро 925изискана сребърна гривна 925 пробагривна 925 проба

По-луксозните и елегантни гривни с марка Сваровски се носят единствено по време на прием, официален повод, кръщене, годеж, бал или сватбено тържество. Те са блестящи и украсени по невероятен начин, галейки нежно сетивата. Ако скоро не ви предстои празник или специален повод, не бива да отлагате, а да действате на момента. Покажете на себе си и на околните, че щастието няма почивен ден. Радвайте се на живота, облечете най-хубавата си дреха и закупете ангелски красива гривна с кристали Сваровски. Най-красивата жена е тази, която всеки ден става и първото нещо, което прави, е да се погледне в огледалото с наслада от това, което вижда.

Топ 3 на най-предпочитаните гривни в момента са: с кристали Сваровски, украсени с перли или изчистени. На която и от трите да заложите, вие ще изглеждате умопомрачително. Гривната се оказва чудесно допълнение към блузи, ризи и рокли. Те блестят и правят ръката още по-нежна. Ако предпочитате обеци Сваровски , определено сте жена, която обича вниманието. При положение, че носите нежни и изчистени гривни, това означава, че предпочитате по-семпъл, но пък чаровен и приятен външен вид, който не на всяка цена трябва да се набива в очите на околните. Бижутата ясно показват какъв тип жена сте всъщност.

гривна сребърни елементи елементи проба 925сребърна гривна 925 пробапленителна дамска гривна сребро 925

Повечето дами залагат главно на класически цветове, тъй като те се комбинират с тоалети във всички цветови гами. Гривна с кристали Сваровски ще ви донесе необходимата доза самочувствие в иначе сивото ви ежедневие.