В днешно време романтиката не се среща толкова често, както е било в миналото. Мъжете не поднасят подаръци на половинките си всеки ден, доста трудно избират бижута Сваровски и не считат за необходимо да изненадват жената до себе си със скъпи украшения. Има обаче и големи кавалери, които обичат да доставят удоволствие на дамата до себе си, да я обгрижват с внимание и да се радват на усмивката й всеки път, когато й поднесат едно превъзходно бижу.

бижута сваровски с перли

 

Принципно не е трудно да получите усмивката на една жена. Дори напротив! Доста от дамите биха се зарадвали дори на малък пръстен с нежен кристал по средата. Толкова малко, а всъщност толкова много.

 Преди известно време по Нова телевизия на водещата Гала в предаването „На кафе” са направили изненада като са й подарили красиво бижу – култивирана перла с перла в нея.

 В този момент бижуто се е предлагало на промоционална цена в сайт за групово пазаруване. Един мъж, който е гледал предаването в този момент е харесал бижуто за изненада на своята любима и е решил да го поръча.

 Когато го е получил, мъжът видял, че подаръка всъщност е консерва с мида, а в нея се намира самата перла, верижка с нещо подобно на медальон, в който може да се сложи перла, пръстен и обеци с перли.

 Идеята на това уникално бижу е да донесе радост и да изненада притежателя си. В зависимост от цвета, всяка перла носи нещо различно и красиво, което е написано на бележка.

 Бялата перла носи здраве.

бижута сваровски с бяла перла

Кремавата перла носи щастие.

Перла в цвят праскова носи много любов.

Перла в лавандулов цвят носи мъдрост.

Златната перла носи благосъстояние.

бижута сваровски с златна перла

 

В предаването на Гала се е паднала мида в бял цвят, а на жената на клиента, който е решил да я поръча се е паднала кремава перла. Формата й е била доста неестествена. Всеизвестен факт е, че колкото по-нестандартна форма има перлата, толкова по-голяма вероятност има тя е образувана по естествен път.

 

Мъжът споделя, че неговата дама е останала изключително доволна от подаръка си. Той съветва и останалите мъже да заложат на перлени бижута, които определено се харесват от нежния пол. Усмивката на една жена няма цена, особено на любимата, която ви дарява любовта си с всеки изгрев на слънцето.