Лятото е в разгара си и както предричат метереолозите, се очертава любимият на много от нас сезон в температурно отношение да продължи и през септември.

И тъй като морето е неразделна част от истинското лято, а бижутата с морски мотиви са неразделна част от доброто лятно настроение, по-долу ви представяме няколко предложения за летни дамски аксесоари. 

 damsko-kolie-mida-s-mnogocveten-kristal-swarovski-kod-se17

Какво друго, ако не мида, може да бъде типичен символ на летните бижута, особено за морския бряг? Разгледайте това елегантно дамско колие, свързано с въпросната тема. Вдъхновено от вечните морски мотиви, дамското колие във форма на морска мида, изработено от шлифован кристал Сваровски и закачено на нежна верижка с помощта на сребърен държач носи истинска наслада с впечатляваща игра на преливащи цветове. И за да бъде удоволствието пълно, цената е с отстъпка.

damski-obeci-s-midi-ot-mnogocvetni-kristali-swarovski-kod-sv15

Ако пък държите на друг вид летни бижута или искате комплект, спрете очи и на тези ефектни и не по-малко красиви обеци с морски миди от камъни Сваровски и сребърно захващане.

Друг основен летен мотив при дамските аксесоари за летните дни са бижутата с морски звезди. Полюбувайте се на тези нежни дамски обеци, ефектно бижутерийно изпълнение в изумително бермудско синьо от фини камъни Сваровски във форма на морска звезда. Разбира се, те биха могли да бъдат част от перфектен сет щастливи морски звезди :)  в съчетание с подобно колие Сваровски. 

damski-obeci-sea-star-sus-sini-kristali-swarovski-kod-sv19

 

Няма съмнение, че с подобен комплект вашата дамска визия за плажа е перфектна и неотразима! :)

 

Дамските бижута с флорални мотиви, както и такива с дизайнерски елементи, наподобяващи животни са сред летните хитове тази година. Поначало бижутата, вдъхновени от цветя, са били винаги на почит сред дизайнерите; тази година също не е изключение в това отношение. Бижутерийни елементи, наподобяващи флора са изключително популярни и застъпени при всички видове бижута – колиета, обеци, гривни и пръстени.

 damski-prusten-cvetna-prelest-s-mnogocvetni-kamuni-kod-ps-102

Ето още един начин да бъдете в хармония с богатата природна цветова палитра на лятото: очарователен  дамски пръстен във форма на деликатно цвете с многоцветни камъни и нежнорозово златно покритие. Фино дамско бижу, с което по изискан и романтичен начин ще добавите към вашата колекция от летни дамски аксесоари още от чара и свежестта на лятото.

През този летен сезон според модни спецове се налага и модна тенденция, свързана с носенето на твърди гривни- една или няколко едновременно. Наблюдава се разнообразие При тези летни аксесоари се нблюдава разнообразие както по отношение на формите (колкото по-необичайни, толкова по-добре, според  някои дизайнери), така и на материалите, от които са изработени -  носят се метални гривни, както и такива от дърво, пластмаса и кожа.

Ето още едно свежо предложение за изискан дамски летен аксесоар: стилна дамска твърда гривна със елегантен, съвременен и изчистен дизайн, изработена с 18 карата жълто златно покритие.

damska-tvurda-grivna-kapriz-s-julto-zlatno-pokritie

 

Save

Save

Save