Зелени треви, сини води, горещи дни и звездни нощи, всевъзможни багри-това са цветовете на прекрасния летен сезон! И за да сме в унисон с изящните природни багри, следва да подберем бижута с подходящи колоритни цветове и типична за лятото виталност.

damski-prusten-s-oranjev-cirkon-i-rozovo-zlatno-pokritie

 

Добавете малко топлина към вашата лятна визия с помощта на този нежен пръстен с розово златно покритие. Полюбувайте се на ефектното пречупване на светлината от многостранно шлифования оранжев циркон, сякаш събрал в себе си топлината на слънчевите лъчи. Насладете се на проблясващите отстрани бели австрийски камъчета...

Какво е лятото без вечното синьо море и вълшебните плажове, пълни с хора с целуната от слънцето кожа с ярък загар? Със сигурност не е истинско лято! И какво по-естествено украшение освен бижу с изумително син цвят и “морски“ мотиви от кристали Сваровски?

 damsko-kolie-morska-zvezda-sus-sin-kristal-swarovski

Когато говорим за лятото, нека не забравяме и типичните летни накити-очарователните и секси гривни за глезени.

Сигурно вече си представяте как се разхождате на плажа, морският бриз милва лицето и косите ви, а погледите на всички неволно падат там, където нежна гривна украсява глезена и преобразява визията ви по наистина неповторим начин. (Прочетете повече за този оригинален вид бижута).

grivna-za-glezen-s-oranjev-cirkon-i-sreburno-pokritie

И тъй като лятото е сезон на пищните багри и буйната флора, сега е подходящото време за носене на украшения с цветя. Наистина, кой ще отрече, че бижутата с цветя са романтичен начин да се потопите в цветовата палитра на лятото?

damska-grivna-s-mnogocvetni-cirkonievi-kristaki

Научете повече за актуалните модни тенденции, свързани с носенето на бижута през лятото на 2016 г.

Онлайн Бижутерия "Изискани" ви желае много приятни емоции и незабравими летни преживявания!

 

Save