Пръстен Сърцето на ОкеанаСърцето на Океана (известен също като Le Кьор де ла Мер) е името на измислен син диамант представен през 1997 г. във филма Титаник. Първоначално собственост на Луи XIV, този измислен диамант, е изрязан във форма на сърце след Френската революция. Caledon Hockley (Billy Zane), богатия син на стоманен магнат от Питсбърг, закупува диаманта за годеницата си, Роуз (Кейт Уинслет).
Исторически бележки разказват за син сапфир висулка на борда на оригиналния Титаник. Той е даден на пътничката Кейт Флоренция Филип от нейния женен любовник Samuel Морли, като те бягали в Америка, за да започнат нов живот. Морли почива при потъването на Титаник и се смята, че тази история е вдъхновение за филма на Джеймс Камерън. Идеята за синия диамант също присъства във филма Titanic от 1943, където той играе важна роля в любовна афера.
Пръстенът Сърцето на Океана е направен от волфрам и карбид на прах, които смесени заедно го правят най-желания полиран пръстен на пазара. Пръстенът Сърцето на Океана, изработен от волфрамов карбид е почти неразрушим и може да се повреди само от крайни мерки, като абразия от диаманти или корунд. Следователно, дейности, които обикновено изискват махането на обикновени пръстени за тяхната защита могат да се извършват без проблем от ползвателя на волфрам-карбиден пръстен. Тези характерни черти на пръстена Сърцето на Океана, правят волфрамовия пръстен популярен сред мъже и жени.
Благодарение на тяхната изключителна твърдост, пръстенът Сърцето на Океана няма да се огъне. Той ще задържи своята форма и блясък по-дълго от всеки пръстен на пазара. Пръстенът Сърцето на Океана е наричан "Постоянно Полиран Пръстен". Пръстенът Сърцето на Океана има висока яркост, яркостта му може да се сравнява с огледало и след полирането може да блести като скъпоценен камък.
Въпреки че не можем да предложим пръстен точно като истинския пръстен сърцето на океана, нашитят вариан на този пръстен има своите собствени уникални  характеристики. Той никога няма да загуби блясъка си и ще остане завинаги блестящ. Можете да разгледате и поръчате пръстена Сърцето на Океана тук.