Добре дошли в онлайн магазин за бижута Iziskani.com!

Грижа за бижута


Всички бижута имат нужда от внимание, ако искаме те да останат все така бляскави и красиви както в първия ден, в който ги закупим. С няколко прости стъпки всеки един от вас ще може лесно да поддържа бижутата, които закупи от онлайн бижутерия Iziskani.com. За да бъдат красиви и сияещи нещата, които поръчвате от нас: гривни, пръстени, колиета, обеци и други е необходимо да се грижите подобава за тях.

грижа за бижута сваровски

 

1. Препаратите са най-големия враг на бижутата. В никакъв случай не използвайте препарати, докато носите красивите бижута с кристали Сваровски. Напълно възможно е те да повредят златното си покритие и в пъти да се намали блясъка на кристалите. Много е важно да знаете, че не бива да се пръскате с парфюм след като сте сложили колие или обеци по себе си. Напръскайте се с парфюма, след това изчакайте малко и чак тогава сложете обеци или колие.

бижута-препарати

 

2. Когато миете ръцете си със сапун, винаги махайте пръстена си. Позлатените пръстени Сваровски могат да се повредят, ако сапун попадне в тях или е възможно някой от камъните да падне. Също така не е добре да се къпете с пръстени. Сваляйте ги предварително и чак след като се изсушите, можете да ги сложите отново на ръката си.

бижута-баня

3.  Много пазете закупените колиета и не позволявайте да падат на земята. Така някой кристал може да се счупи и да го загубите завинаги. Синджирите с плетка не е добре да се огъват силно. По този начин лесно могат да се деформират. Бижутата от Iziskani.com са създадени с финна изработка и не издържат на удари.

бижута-изпускане


4.  В горещите летни дни не е препоръчително да се носят позлатени или посребрени бижута. Потта уврежда покритието и бижуто е напълно възможно да промени цвета си. Носете гривни и пръстени в топло време, но когато усетите силно потене, най-добре махнете бижутата.

бижута-спорт

5.  Запомнете, че нашите красиви бижута не бива да стоят на силна влага. Те се съхраняват на сухо и тъмно място.

6.  Когато бижутата се носят дълго време те неизбежно се променят, събират повечко прах, пот и друга мръсотия. Нужно е да почиствате бижутата на определен интервал от време. Ние от Iziskani.com правим подаръци на всички наши клиенти, решили да закупят комплекти бижута от нас. Всеки получава полираща кърпичка, с която се почистват всички бижута Сваровски. Ако нямате такава, добре е да използвате мека или памучна кърпичка, но никога не правете грешката да чистите с нещо грубо или стържещо.

почистване на бижута

7. Бижутата трябва да се съхраняват на отделно място. Не бива да слагате повече от едно бижу в една кутия, защото има голяма вероятност те да се надраскат и повредят. Най-правилният начин да задържите закупените бижута в прекрасен вид за по-дълго време е да ги съхранявате в отделни кутийки.

кутия за бижута

 8.  Помнете, че бижутата се слагат последно и те завършват визията на една жена. Първо се облечете и после сложете обеци и колие. В противен случай има вероятност обеца да се закачи за някоя дреха и да се повреди. Спазвайте тези прости стъпки: прибирате се от парти и махате първо бижутата от себе си, след това ги почиствате с кърпичка и ги съхранявайте в специална кутийка. Ако правите това всеки път, щом ползвате определеното бижу от Iziskani.com вие ще му се радвате много по-дълго време.

бижута-рокля

Web Statistics