Добре дошли в онлайн магазин за бижута Iziskani.com!

Размер на Пръстени


В днешно време е изключително модерно и лесно пазаруването по интернет. Нашият магазин Iziskani.com предлага на всички свои клиенти голямо разнообразие от бижута, гривни, пръстени, колиета, синджири, обеци и много други неща. Понякога е трудно да се избере точният пръстен по интернет, тъй като повечето хора биха се запитали дали бижуто ще е правилен размер или ще се налага да го връщате или заменяте.

 Номерата на пръстените, които желаете да закупите обикновено са в Американски стандарт. Без значение какъв е видът на пръстена, размерите са: 6, 7, 8, 9 и 10. Тези 5 размера си имат вътрешен диаметър. Той се мери в милиметри и е написан в скоби в страницата на всеки продукт отделно.

 

 

US размер

Вътрешен диаметър (мм)

Обиколка (мм)

6

От 16 до 16.6 мм

51, 52, 53 мм

7

От 17 до 17.6 мм

54, 55, 56 мм

8

От 18 до 18.6 мм

57, 58 мм

9

От 18.9 до 19.3 мм

59, 60, 61 мм

10

От 19.6 до 20 мм

62, 63 мм 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато се налага да избирате пръстен или халка, но не сте сигурни дали ще са ви по мярка, вие трябва да вземете линийка и да измерите един от вашите пръстени в най-широката му част. Когато мерите, металната част на бижуто не се има предвид. 

 Точният размер, който ви е необходим е този, който сте измерили с линийката и видите вътрешния му диаметър. Така лесно ще си направите сметка за размерите по Американски стандарт, които са описани в сайта.

 Има и друг вариант за мерене, който също е лесен. Вземете конец, навийте го на пръста си, с молив отбележете единия и другия край. След това с линийка се измерва диаметъра в милиметри.

 Един съвет от нас – добре би било да мерите пръста си в края на деня. Тогава пръстите се намират в най-голямата си обиколка. Не мерете, когато ръцете ви са студени, защото размерът няма да се окаже точен.

 Ако смятате да купувате пръстен за подарък на любима жена, но не знаете нейния размер, можете да вземете един от пръстените, който тя често носи и да определите по лесен начин какъв е неговия диаметър.

 Трябва да знаете нещо много важно. Пръстите на двете ви ръце са различни и когато избирате пръстен онлайн се съобразете на коя ръка ще го носите, за да не ви се окаже малък и да го изгубите. Винаги едната ръка е малко по-развита от другата.

 Когато избирате по-масивни и блестящи пръстени е добре те да се носят на средния пръст. Там стоят отлично и в момента модните тенденции са точно такива. Много дами носят големи пръстени Сваровски на средния пръст.

 Ако пазарувате в зимно време вие трябва да вземете с един размер по-голямо бижу. В големите горещини пръстите се подуват и ако пръстенът ви е точен, то през зимата най-вероятно няма да ви става. Ако случайно сте объркали размера, винаги можете да носите пръстена на друг пръст или другата ръка. Ако случайно не сте доволни от избора си, можете да върнете закупената стока в седем дневен срок.

Може да изберете вашите пръстени с кристали Сваровски които Ви предлагаме:

 

Web Statistics