Добре дошли в онлайн магазин за бижута Iziskani.com!

За нас


Онлайн магазин Iziskani.com е собственост на фирма "Уеб Комерс БГ" ЕООД с адрес на регистрация гр. Русе, ул. "Олимпи Панов" №14 вх.1 ет.4, ЕИК: 202958523. Сайтът е спецализиран в продажбата на бижута и аксесоари за тях. В онлайн магазин Iziskani.com ще откриете най-новите модели бижута на достъпни цени за всеки клиент. Нашата мисия е постоянно да добавяме нови бижута в магазина си които са в крак с модните тенденции и са в състояние да удовлетворят и най-взискателния клиент.  За нас е важно клиентите да останат винаги доволни от направената покупка, както и от допълнителните бонуси които осигуряваме на всеки наш клиент.

Iziskani.com е директен вносител на пръстени, колиета, гривни, обеци, комплекти от 2, 3, 4  части. Всички бижута, които предлагаме в нашата онлайн бижутерия са изработени с изключителна прецизност. Всички колиета, гривни, обеци и комплекти които предлагаме са с родиево покритие, което придава един неповторим и изящен блясък. Родият от който са изработени бижутата е сребристо – бял метал от рода на платината. Разнообразието ни от бижута гарантира богат избор за всеки стил, вкус и всеки повод. Целта на нашата онлайн бижутерия е постоянно да обогатяваме своята колекция от пръстени, колиета, гривни, обеци за да може всеки клиент да открие своето любимо бижу. Продуктите които ще намерите при нас, са с гаранция за високо качество и прецизна изработка на конкурентни цени за българския пазар. Всичките бижута са придружени със сертификат, който Ви гарантира качеството на изработката.

Важно за нашите клиенти !!!
Преди да изпратим закупен от Вас артикул, наш служител оглежда и тества всяко едно бижу. Дефектни или бижута които имат каквито и да било фабрични недостатъци никога не изпращаме!
Всеки клиент закупил бижута от нашият магазин получава сертификат към него, с който може да върне избраният от него артикул в срок от 15 дни съгласно закона. Повече информация относно връщане или размяна може да откриете на страница Рекламации, връщане и размяна.

Всички текстови материали и описания са с авторски права и копирането им е абсолютно забранено. Фирма "Уеб Комерс БГ" ЕООД  притежава нотариална заверка на всеки текст и ще подведе под съдебна отговорност всеки, който нарушава авторските права на сайта!


Web Statistics